Klockan är 17. 03

..och från och med nu har jag officiellt slutat på kontorservice. Kanske för alltid. Imorgon är det växeln som gäller.
Av mina s.k familj inne på KS fick jag en jättefin blomma och ett presentkort på H&M. Så jäkla goa :')


Det doftar äppelpaj

 



Ja, det är det precis vad det gör. Snart ringer det.. då ska jag plocka ut äppelpajen ur ugnen och stoppa in smulpajen. Det är nämligen så att jag ska bjuda på fika imorgon för alla  på kontorservice. Som ett tack, att jag har fått varit där hela fem år (somrar). För nu tar jag farväl.. Även om jag blir granne med dom så är det inte riktigt samma sak. Jag kommer alltid ha alla där inne som mina närmaste kollegor och kompisar :-)  Och jag kommer även sakna alla glada dagar vi haft! ÄVEN om det inte är slut, på riktigt.. Så känns det ändå. Det känns.


I mina öron just nu:
I'm sitting on the dock of the bay.


Trogen trygg-hansare + namnsdag

Det första du gör är att trycka på Play på låten nedan. Bra! :-) 




Jag fick ett besked idag. Ett besked som gjorde mig väldigt lycklig! Jag kommer att få vara kvar på Trygg Hansa försäkrings AB, fleminggatan 18 10626 Stockholm, kungsholmen. Kontorservice som jag tidigare jobbat (min sista dag imorgon) hade inte möjligheten att förlänge mig året ut, men det hade Trygg Hansas växel. Därför, mina damer och herrar, är jag lycklig. Man kan tycka att det kanske är lite tråkigt och omeriterande att fortsätta inom samma företag och hej å hå, men det tycker inte jag. Jag trivs på TH och jag ska ändå inte stanna längre än till årsskiftet. Precis, då hon jag kommer vikariera för, kommer tillbaka. Det var perfekt för mig. PERFEKT! Å vad glad jag är!! 

Så, när ni ringer till ett av de ledande försäkringsbolagen i norden,  kommer ni att få prata med mig oavsett var du befinner dig i landet. Ja.. Vad säger man. VILKET FLYT jag har idag. Jag mår så bra!! 

1. Namnsdag. Grattis, Michaela. Tack tack :-)
2. Allt på jobbet flöt på fint idag. Jag jobbade på, utan jobbiga stopp eller tillsägelser etc. 
3. JAG HAR ETT JOBB!! 

UNDERBART!   

Juste, 4. Det är fantastiskt höstväder!

Grym frukost - smoothie





Ett fantastiskt tips på frukost eller mellanmål, som både är nyttigt och gott - smoothie. En multivitamin dryck!

- Ta fram en mixer.
- Skala en banan och skiva den.
- Dela en apelsin och pressa ut saften och häll i den i blandningen.
- Häll sedan vanilj yoghurt, drygt 2-3 dl.
- Mixa!
-Strö på lite kanel!
-
Drick! 

Den är jääättegod! Jag skulle kunna göra den som efterrätt också. Lätt!
Men det här är bara ett av några exempel. Man kan också blanda i kiwi och apelsinjuice istället för apelsinsen och bananen. Då blir det surare men minst lika god. Testa :-)

Försök slå det killar!

Ladies night. Globen. Hallonbåtarna.
Martin Stenmarck, Peter Stormare, Henrik Hjelt.
Vad finns det att säga? Helt otroligt. HELT HELT HELT otroligt. Jag är helt tagen. Jag är HELT tagen (på sängen, som man brukar säga) Det var så fruktansvärt bra! Killarna vet verkligen vad tjejers svaga punkter är. Kan inte alla killar veta det? Och ja, även lilla jag blev helt sentimental. GOD killar!
Men jag tror jag skippar allt pladder, ni får kolla på bilderna och bildtexterna.


Kvällen började med en utomordentlig middag på restaurang Sallys på västerlånggatan i Gamla stan.




Sedan var vi på väg, och det blåste som bara den men vi var TAGGADE till max! (Även om det kanske inte framgår allför väl på bilden högst upp till vänster. Mobilnördar! :-)




Det kommer fler bilder....


This was how she looked yesterday



Jag hade lovat en bild på det jag inhandlade inför Ladies Night.
Grå klänning Vero Moda, Skor Zara, Skarf Vero Moda


-rubrik- för denna dag?

Oj oj oj. *Pustar ut* Kom precis hem från stan där jag har sprungit omkring nu i ngr timmar. Jag har letat en passande outfit för ikväll! Den STORA kvällen! Tillslut, efter att nästan ha gett upp hoppet hittade jag en skön, klänning/tröja. Den, ett par bruna skor från Zara och en halsduk från veromoda blir det ikväll. Jag ska visa med bild senare.
Jag visste att jag skulle springa omkring så jag tog på mig det mest bekväma, och även enkelt att ta av och på.


Ladies Ladies Ladies night. Ladies Ladies Ladies night!
Ohh, girls they wanna have fu-un, oh girls they wanna have fun!




IDAG gav vi Ladies Night biljetterna.



Först förstod hon inte. - Vad är det här?


 - Ladies Night! Vi ska på Ladies night imorgon!
-Jahaaa! Nej, FAN va kul!! Kolla kolla! Vi ska på Ladies Night imorgon!


För dom som inte har fått rätt bild av Arne.

... även känd som gummisnoddsskjutaren. Och Axel. Hans fullständiga namn är Patrik Arne Hagberg. Och såhär ser han ut.





JUST NU



...sitter vi kvar här inne på kontorservice! Hallonboats! Killarna stack precis.  Nu vi sitter och lyssnar musik, gör oss i ordning för en kort liten afterwork. Skrattar.. gör dialekter. Pratar. Laddar för imorron. SÅ kluck-kluck-kluckrent! Vi har så fruktansvärt kul tillsammans. Ja fö fan.. det har vi! Och där med basta!

Tjejer! Imorgon - Globen, då jäklar händer det grejer!




Jag och Martan gav Jessica världen bästa 20 års present! Vi tre ska gå på Ladies Night imorgon i Globen. Så Jevla KLUCKRENT!  Först ska vi gå ut och äta. Sedan beger vi oss mot Globen och lite mingel. Klockan 21.00 kör showen igång!! Vi är alldeles till oss!!  Äj det ska bli SJUKT kul! Jag kan lova er en massa massa kort! Tänk er och stå öga mot öga med Stormare.. Mhm. Eller Stenmarck, ja eller varför inte Hjelt!  Hörde också att Daniel Da Silva skulle infinna sig där.. Grrrrrrymt!!

NU.

..går jag och lägger mig. Trött som en iller. Klockan är närmare 1 på natten. Men jenny är här och vi har inte setts på jättelänge. Då pratar man.. kan jag lova. Om allt. ALLT. Resor. Fester. Gamla tider. Och hinner ändå inte med allt. Ja, nej.. Go natts!

See you tomorrow!

this is how she looked yesterday



Stor T-shirt. Blå jeans. Stövlar. Svart halsduk. Yoho!

This is how she looks today





Enkelt och bekvämt för en onsdag.

Sista dagarna.. Hämnden ska bli ljuv!


Jag ska försöka njuta så mycket jag bara kan över att fortfarande vara kvar här på TH. Nu är det 6 dagar kvar.. 4,5 arbetsdagar. Jag ska njuta, och jag ska göra så många roliga saker som möjligt. Jag ska åka truck, göra små bus (mot arne), skratta mycket, sno lite godis kanske.. hälsa på alla jag kan medan jag ändå är kvar här.

Jag ska hjälpa Bettan att hämnas mot Arne. Igår när Bettan hade gått hem, satte han på massor med besökslappar (man får i receptionen när man hälsar på) och en folder på Bettans dator. Så när hon kom i morse var hennes datorskärm täckt med besökslappar. Eftersom jag är på Bettans sitda ska vi nu hämnas. Vad kan man hitta på för bus?? Nu ska vi tänka så det knakar. 

 Mohahah.... Hämnden är ljuv!

Jag bjuder på en glad bild så här på morgonkvisten

 

Idag är jag lite förkyld. Lite torr i halsen. Ganska nollställd. Men jag mår bra! Jag mår bra idag. 
Och lika gla är jag för det, men gladast är nog...
Sedan måste jag nog också bara påminna om helgen. Det kommer bli en helg.. som vi kommer att minnas länge. Vi ska nämligen fira Bettan. Mmhm.


Jobb sökes!

Som jag tidigare nämnt hade jag bara anställning september ut här på Trygg Hansa kontorservice. Det innebär att det är slut om en vecka. Min tid på kontorservice är över. Det känns måste jag säga. Jag gör snart slut med Trygg hansa, kanske för evigt. Men men, det är bara att bita sig i läppen, ha ryggsäcken med sig med alla erfarenheter jag har härifrån, sparka sig i baken (även om det är en aning svårt), rätta till kragen och gå vidare! Jäklaranamma! Jag ska fixa det här!

Har du ett jobb därute? Jag är beredd att ta nästintill vad som helst. Tveka inte, tänk inte ens tanken om att tveka.. Våga inte! Våga istället kontakta mig. Jag är en ganska trevlig tös ändå. En sån där gla' prick man kan klappa på axeln och säga.. Jag är glad att ha dig här! Bra jobbat. Jag menar, blir det fel tar man lärdom av det och går vidare. (precis som göran persson brukade säga)



Utdrag ur mitt personliga brev.

Jag är en glad, utåtriktad och jordnära person som ser positivt på det mesta. Min samarbetsförmåga är mycket god eftersom jag gillar att dela olika erfarenheter, tankar och känslor med andra människor....


Nya smeknamn.

Man kan smsa 118100 och ställa vilken fråga man vill, det har ni väl hört på reklamen? Mm, och i lördags på helgjobbet gjorde vi det. Jag skrev Vem är Michaela Andersson, Danderyd? Och fick svaret 118100 tror att Michaela Andersson är en söt men också mycket vacker kvinna. Hon gillar det mesta men ett redigt parti schack kan hon aldrig stå emot.
Kan visserligen hålla med om det första (höhö) ;) men schack? Frågan är om jag någonsin har spelat ett helt parti schack. Tror inte det.

Sen  har både Johan och Arne fått nya smeknamn också. Johan kallas nu mera Storken. Och Arne kallas Axel. 118100 skulle säga att Johan kallas för Storken, och Arne får kallas Axel för att nu han har klippt sig. Det passar bra, eftersom hans morfar/farfar heter så. Bra då vet ni det.


Namnsdag

Grattis på namnsdagen (hennes &) mauritz :)


Nu är det dags igen, Caperio/täby!

 

Superligan Innebandy. Kom precis hem från caperio/täbys hemmamatch i tibblehallen, i täby. Jag, Bettan o Martan, hallonbåtarna, var självklart på plats. Johan spelade inte, eftersom han fortfarande inte är helt kry i handen efter träningsmatchen mot Tyresö, där han bröt ett ben i handen. Arne spelade däremot.. han gjorde ett mål. Grattis Arne! Och Täby VANN. 9-7 mot Balrog. Skitkul! Det ska bli riktigt kul att följa superligan det här året. Känns som dom är på G!


Dessutom var dom med i tidningen här om dagen. Arne till vänster längt upp, Johan i mitten.

Jag har blivit en av de..

..som har fått ont i halsen och förmodligen böjar bli sjuk. Skitkorv. För tillfället sitter jag på jobbet. IGEN. Det är månadskörning. Sitter kuverterar massor. Johan, Arne, Bettan och Martan har gått upp till pizzerian för att äta. Jag är den enda som hade matlåda. (Jag måste börja SPARA pengar nu, inga onödiga utgifter) Jag hoppas Bettan o Martie kommer tillbaka snart, så jag får lite sällskap iaf.  Men jag ska det överdrivet lugnt i ihelgen. Jag ska inte bli sjuk. Måtte det icke bryta ut! Såhär ser jag då ut idag. Igen. 


  

Gitarrister!!



Have to confess something. Jag är såld på gitarrister! Det är sjukt. Deras händer.. deras teknik.  Deras rörelser. Deras SOLON! Jag kan bli knäsvag för en del saker, men gitarrister ligger nog fanimej topp 3 alltså. Lyssnar man på riktigt.. tittar man på hur dom gör det.. hium. Det är som att någon bara trycker till i knäväcket. I'm falling... in love. Man blir så härligt sentimental när man lyssnar på sådan här musik som nedan.

Dream Theater har många många bra låtar. Med många fantastiska gitarristsolon. Och för att inte prata om trummisen. Troligtvis den bästa.. någonsin. Jag pratar om Mike Portnoy.
Dragonforce har en underbar balad. Trail of broken hearts. Runt den 4:e minuten finns ett gitarrsolo på en hel vers. Heeelt.. jag vet inte vad jag mer kan säga. Lyssna. Lyssna.
Michael Jacksons Give in to me har en gitarrist med som man också blir knäsvag (!) för. Jag tänker på han med rutig stjorta.

Bara några av miljoner. Men SKRIV om ni har fler tips på underbara gitarrister, eller solon.

Nu vet ni ett sätt hur ni får mig på fall.

Gen-rep Footloose.




 

Igår efter jobbet åkte jag direkt till dansen. Efter det hårda passet modernt (hurtbullen Michis är på g) skulle vi gå på footloose gen-rep på Intiman. (Inte för att det var särskilt märkbart att det är gen-rep)  Huvudrollerna spelades av Brolle, Anna Sahlin, Peter Johansson. Även skådisar som Petra Nielsen och Sanna ekman m.m medverkade. Den var bra! Till en början var jag lite orolig att den inte skulle vara bra av det jag tidigare hört. Man höll andan..! Men ju mer tiden gick, och särskilt i andra akten blev jag glatt överaskad! Jag fick gåshud.. Sångerna, texterna, danserna.. Humorn! Allting fick sig ett lyft. Man fick sig några riktigt goda skratt måste jag säga. Koreografen Roine Söderlund, som brukar koreografera musikaler, och andra stora evenemang, hade även varit med och gjort denna fantastiska föreställning.

Sahlin, Brolle och Peter sjöng även lite extra i slutet. De bjöd på ett extra nummer! Bad även publiken ställa sig upp och rocka loss!


Röda löv




Jag går alltid förbi detta träd varje morgon. En morgon såg det ut såhär. Det är fint! Men lite ångest får man. Dessutom är det kallt, så nu måste man bära mössa och vantar när man går till jobbet.



Just nu.

Nu är det sådär överlugnt igen. Vi har jobbat på bra idag.
Just nu sitter vi och pratar lite skit.

Hörde precis från Johans hörn, han pratar i telefon.
-Vad gör du? Ah, jag sitter och klämmer lite på en boll.
Kan misstolkas. Kan misstolkas.

Jessica Bettan sitter med benen på bordet, lutar sig bakåt i stolen. Sitter och antecknar/tecknar lite. Kanske man ska göra lite te? Och ta en kaka. Eller så ska vi gå till 7eleven?!


well, today's



T-shirt Monki, Kofta (ny) Zara, Byxor H&M, skor Tradera (USA)

Torsdag på-väg-till-jobbet-tankar


På en halvtimme hinner man tänka igenom ganska mycket. Man sitter och tittar på folk. Tänker på vad dom gör, hur dom ser ut och vad dom jobbar med. Inspireras.. framför allt är det, det jag gör, inspireras av allt folk!  
Men alla är så lika ändå. Alla är på väg till jobbet. Har sina morgonrutiner. Alla tänker säkerligen nångång under färden "Snart helg, snart helg..". Många läser tidningen och läser då samma saker. Folk tänker säkert som jag.. "Vad gör hon? Vad har hon på sig.. ? Vad har hon köpt den jackan? Undrar vad hon jobbar med?" Man sitter där på tunnelbanan och bussen och tänker. Samtidigt som hösten kryper allt närmare. Vi är så lika. Stockholmare. (Tänker jag framför allt på) Det som framför allt skiljer oss åt, är ju våra åsikter. Men vi lever ändå under samma himmel och det sker samma saker för mig, som för damen som satt bredvid mig på bussen, som förövrigt fick mig att tänka på min mormor. Hon drabbas också av börskrisen.. sjunkande bopriser.. hon längtar säkert också till helgen. Ah.. Det är svårt att gå in djupt i det här utan att skriva en hel roman, men det var mina Torsdag på-väg-till-jobbet-tankar den här molniga torsdagen.

Appropå mormor.. Jag ska hälsa på min mormor och morfar snart. Jag ska ta en weekend upp till gävle. Ja, det ska jag. Då var det bestämt.

 /M

För orginell?

Hm. Det känns lite som jag följer trenden. "Dagens outfit" , "nytt i garderoben"... Det ÄR inget fel med det. Jag läser fortfarande mångas bloggar, modebloggar och andra bloggar som också har det där. "Dagens...". Men hur intressant verkar JAG då, om JAG skriver som många (alla) andra? Även om syftet med denna blogg inte huvudsakligen behöver läsas av miljoner läsare. Men.. saken är ju, jag gillar mode. Jag är intresserad av kläder, design, inredning.. tex plocka ihop olika kombinationer kläder, mixtra och klistra ihop egna plagg med gamla, nya, slitna..oslitna.. whatever! så VARFÖR skulle jag inte skriva om det då? Dessutom blir jag inspirerad av att kolla på människor och även vad jag själv har haft på mig. Eller är jag för orginell bara för jag följer någon sorts trend? Eller ska jag skriva om något jag inte är intresserad av? Hur syrans atomnummer påverkar coboltens när de kombineras med en bit salt? ... Njae, jag håller mig till det jag gillar. Dessutom handlar det inte bara om mode. Det handlar om det mesta som intresserar mig.. eller vad som händer. Som sagt.. en slags elektronisk dagbok. Mest för mig själv.

Hade bara lust att berätta det. Igen.

/M



Yes sir, nya kläder!



Idag efter jobbet har det inhandlats lite nya kläder. Jag hittade en kofta på Zara, inte särskilt märkvärdig. Men snygg. Dessutom inhandlade jag även en ny jacka. Yes sir, från Monki kommer den. Jag älskar den. Jag göms nästan lite i den, men det är precis det jag vill. Gillar att krypa in lite, speciellt i jackor, halsdukar och mössor.


Jacka, monki 700kr


kofta, Zara 249kr

well.. Today's outfit






En liten instickare såhär mitt i jobbet. Japp. Jag kör vidare på det här med leggings/strumpbyxor och converse. Jag trivs helt enkelt med det. En stor ljusgrön t-shirt, inköpt igår Indiska, halsduk H&M och halsband från Indori som i själva verket är en inredesbutik i Sickla, men säljer även smycken. (Och framtiden-Michaela.. om du inte varit där på ett tag, GÅ DIT!)Den svarta halsduken på den svartvita bilden, drar jag omkring mig när jag går ut. (Brrr) Jag köpte däremot ingen utav de två koftor som jag testade i förrgår. Andra gången vart det helt enkelt inte lika bra när jag testade dem. Jag ska ut idag igen och leta koftor och lite småsaker.... Får se vad jag hittar!

Nu? Återgå till jobbet.. Nu ska de skrivas in lite paket och kuverteras.


/M


Work again.

 

God morgon!

Vill egentligen inte säga så mycket mer än God morgon! Och kanske... en liten tanke bara. Det är nog dags snart, att börja planera mitt livs resa. Ja, precis. Tanken var att jobba ett halvår hemma i Sverige, och ett halvår utomlands. Och därifrån sedan resa vidare.. ut i världen. Det kanske är dags att börja nu.. planera. Kolla resor.. flygstolar. Tur, no Retur. Egentligen kanske man bara ska ta jordgloben, snurra och låta pekfingret stanna. Mmm.. Det ska nästan vara helt oplanerat. Att man bara åker..

Mmm... mmm...

To be continued... säger jag sålänge.

Well.. Today's.





/M

Svåra val!

 
Ni får ursäkta kvalitén. Min otroligt fina mobil.. har snart gjort sitt.


 

Jag hittade två st koftor som jag föll lite extra för. Eller.. jag föll för en herrans massa (!) men dessa två var någorlunda prisvärda och varma. Precis som de ska vara när det är kallt. Men jag vet inte om jag ska köra på båda (?) Eller bara en av dom, iså fall vilken? Hmm. Jag har lagt undan dem så.. jag måste sova på saken.

/M


 


shopping kanske?



Jag vet inte hur mycket jag har kvar från lönen. Läskigt! Alltid lika läskigt. Jag behöver varma koftor nu när det blivit så förbannat kaaallt. Får se om jag hittar något. Om jag gör det.. kommer det självklart upp en bild. Hoppas hoppas!

Har funderat lite.. jag kanske borde lägga upp något som alla kallar en dagens, eller en dagens outfit.. blablabla. Jo men jag har kommit underfund med att, om det står still i huvudet vad man ska ta på sig en dag... kan man kika tillbaka i bloggen och se om man hittar något lämpligt. Jag kommer till exempel knappast ihåg vad jag hade den 4 augusti 2008. Kanske något som jag aldrig haft förr eller sen dess.. hm. Jo men det kan nog bli bra. En liten variant av "en dagens". Lite trist. Men ganska effektivt.



/M


Jävlas med Arne.

När jag och Bettan ska retas med Arne, kan det se ut såhär:



Världens skönaste lördag.


 

 



Nathalie gick precis härifrån. Igår var vi ute en sväng på stan, tog en kaffe och gick långt. Idag har vi haft världens skönaste chilldag. Och det är SÅ välbehövligt måste jag säga. Lyssnat på den bästa musiken. Allt från
Dream theater, till Café del mar, swedish house mafia, till andra gamla godingar.Man blir så känslofylld när man lyssnar på musik och texter som har en mening. Som det finns en bakgrund och ett syfte till varför den gjordes. Vi åt en bit mat och tog ett glas baileys. Livet är så underbart just nu. Jag mår.. så bra, säger jag medan jag ler en smula samtidigt som jag skakar på huvudet. Jösses.. Lyssna gärna ni också på länkarna ovan.

Och så har jag kommit fram till massor med saker. Fasiken vad jag älskar musik! Fasiken vad jag älskar musik och fasiken vad jag älskar musik. Jag gillar inte att vara ensam, vilket jag är just nu. Jag älskar ljus i mörker.. och mat och baileys. Jösses, konstig mix av allt det "bästa".. och delvis sämsta. Ja gud vad konstigt det blev nu. Jag tror jag lägger ner. Har till och med sagt jösses två gånger.



Nathalie skulle bege sig ut i kylan och hemmåt.

/M

Working eight to five



Hemskt tråkig bild av vårt hus.

Detta är min 12e dag i rad jag jobbar nu. Kroppen känns tung, men ändå är den inställd på arbete. Heltdöd är ordet. Om man räknar hur många timmar jag jobbat... blir det ca 97,5 timmar på 12 dagar om jag räknat rätt. Som sagt så blir man ganska konstig. Typ sjuk..fast jag är frisk. Gör fel (?!) Då har man nog jobbat för mycket. Men jag kämpar på! Försöker. Jag trivs ju ändå på något sätt med det. Jag behöver ju ändå inte sätta mig med läxor o skit när jag kommer hem. ...Working eight to five every day, + dans. Jag vet inte, men jag gillare.

Igår var det Pub här på th. Alltså, husets anställda (dom som kan o vill) samlas och minglar lite över en öl eller två. Snacks. Det är en ganska trevlig tillställning faktiskt. Man får chansen att prata med folk, mer än bara ett hej.

Ikväll tänkte jag gå ut en sväng. Med nathalie, kanske karin, kanske jenny. Planer att gå till grodan. Där har jag bara varit och ätit två gånger. Men det tycks vara bra där som nattklubb/barhäng å allt var det nu är. Borde egentligen vara hemma å sova. Ta igen mig. Det ska jag göra på lördag tänkte jag. Happ... Back to work. 

/M

Ps.

Höst nu? 

För 7 år sedan

Jag tycker att det är värt att skänka en tanke...

 




lång-lunch

Sitter man och inväntar lunchen igen. Egentligen skulle man ju gå och äta med bettan eftersom hon fyller år! Men hon ska gå med sin mamma.. och jag ska luncha med en bekant. Alex heter han. Det kommer bli en lååååånglunch, eftersom jag kommer gå utanför kungsholmens område denna dag.  Men det blir säkert trevligt. Självklart låg det på mitt ansvar att hitta nånstans att äta, men jag äter aldrig lunch däromkring centralen.. ah! Det bilr säkert bra. Tar fortfarande gärna emot tips om lunchställen kungsholmen/centralen.

Nu är jag hungrig. Kurr!

/M


Bettan 20 jordsnurrar!

GRATTIS VÅR EGNA LILLA BETTAN!


20 år idag.

Med en enkel tulipan, på bemärkelse dan' 
Ha den äran, ha den äran och gratulerar!!!


Vilken kvinna.. no more tonåring! Nu är du stor.. på riktigt.
Snart fallfrukt.. men inte riktigt ännu! ;)

/Mickan
 

Ny vecka.


 

Som jag tidigare klargjorde bor jag i princip på Kungsholmen. Det låter bra, önskar bara att jag bodde i en lägenhet. Inte på TH. Det här är nu min 8e dag i streck jag befinner mig här och jobbar. Inventeringen av alla trycksaker tog så mycket längre tid än vi tidigare trott. Man blir lite konstig av att jobba så mycket. Igår hade jag även dans mitt på dagen, så ett litet uppehåll på en timme och tjugo minuter, fick jag. Men idag.. uj uj uj, så jäkla trött i kroppen. Klockan 19 igårkväll blev vi klara, jag och bettan (jessica). Vi kände oss mer eller mindre "drogade". Snurriga. Heeelt slut. Och när vi känner oss så, som vi kan ha en viss förmåga att göra här ibland, börjar det där med att skjuta gummisnoddar på arne. Eller kasta gem. Det roliga är att bettan aldrig ger sig, men hon får bara igen hela tiden. Om det inte är gummisnoddar eller gem, är det bad bollar eller bandybollar. Hon skyddar sig med stolar, bojar...  dom är så roliga dom där två. Arne och bettan. Kriget tar aldrig slut.


/M



Just nu.


Och efter att ha insett att jag ska jobba 7 dagar denna fantastiska vecka, tog jag en lång och välbehövlig dusch idag när jag kom hem. La mig precis i helt nya fräscha lakan. Det doftar sådär.. otroligt gott som det bara kan göra när man är nyduschad. Nyinsmord. Nytvättad. Har en liten smoothie/choklad/whiskey/glass-drink i handen..(nyttigt) Och ska snart slumra in. I mina öron hör jag musik. Musik från myspace. För tillfället hör jag
Muse. Det är otroligt cosy väder utanför. Sånt väder det har varit hela dagen. Rain. Helst vill jag bara ligga och kramas under ett mjukt täcke. Well, I got to dream about it instead.

God natt alla. (som troligtvis inte ska jobba imorgon och är istället ute och gör något kul. Eller är hemma och myser med nån. Äsch)

/M

mitt andra hem.


Det finns, som ni ser, rätt mycket att göra. Och detta är typ 1/8 del av allting. Jessica tar sig för pannan.
Ack. Och ve.

Fasiken vad mycket trygghansa-prat det blir här känner jag. Men när man spenderar mer tid där än hemma (känns det som) är det inte så kostigt. I torsdags fick vi reda på att vi skulle inventera trycksaksförrådet i helgen. Dvs, räkna alla broschyrer och trycksaker som trygghansa står för och skickar ut. Jag, jessica och arne skulle alltså jobba idag. Arne dök aldrig upp. Han var för.. bakis?/sjuk?. Jag och jessica fick klara oss själva. Men ja.. det räckte ju knappast med 8 h. Vi ska tillbaka imorgon också. Och ska arne också vara på plats.


/M

Proppen gick över hela...

..kungsholmen i fredags. Kanske ni läst om på internet?! Ja, självklart var hela trygghansa-huset drabbat också. Hela huset bara dog. Några fastande i hissarna, de flesta gick hem, det var knäpptyst. Jag säger ju det.. på trygg hansa händer det alltid nått nytt. Varje dag. I 45 minuter fick vi sitta utan ljus, utan datorer. Utan el. Frank frankeringsmaskinen dog. Bäst av allt skulle ju varit om det var vinter, då skulle man verkligen inte sett nånting. Och så skulle man tänt ljus. Och haft det sådär jättemysigt. En riktig mysstämning.

Nämen.




Äsch. Det där med resorb är överskattat! Skit också. Bakfull var ordet.

Så här va, resorb ska man ta i omgångar. (som ni vet, 1 innan man börjar dricka, 1 innan man går och lägger sig och en när man vaknar!) Och för att det över huvudtaget ska fungera måste man ta alla 3 gångerna, vilket jag inte gjorde igår. Jag tog endast de två sista. Och det MÄRKS att jag inte tog hela kuren. Jävlar i skogen. Helt DÖD! Jag förstår egentligen inte varför!? Hur som helst har jag nu tagit en Iprentablett och väntar bara på at den ska börja verka. Guuuud.... mitt huvud. Min mage.


/M

Speeeeelning på mosebacke





Ja, agendan:


* Till kl. 17 - Jobba
* Stanna kvar här ett litet tag, kl. 19.10 - Dans. Dagens dans: Modernt!
* Kl. 20.30 till mosebacke!! Och nej, inte bakis på jobbet. Jag har Resrob i tryggt förvar.  
* Hem? ja.. när?



/M

Bra dag.

God morgon!

När jag satt på bussen mellan stadion och kungsholmen denna morgon , precis som jag gör varje morgon, satt jag och funderade och tittade ut på allt folk, som är precis som jag, är på väg till jobbet. Lik som alla människor, passerar självklart bilar, lastbilar, bussar också förbi bussen. Idag fick jag syn på en ganska ung kille som satt i en lastbil. Han tittade in på mig, och jag upp på honom. Log liksom omedvetet, indirekt. Med ögonen på något vis. Även om jag tittade bort 2 sek senare, fick jag en alldeles speciell känsla... en känsla av att dagen kommer bli bra! Tänk om killen i lastbilen visste att han precis gjorde en tjejs dag! 


/M

Här händer det grejer.



Ibland sker det en hel del här på trygg, som ni kanske har förstått. En dag är aldrig den andra lik..
Idag, vid lunchetid, var det en film/reklaminspelning precis utanför. Undra om det handlade om trygg hansa eller inte. Hur som helst var det en tjej och en hund, där hunden skulle bita tjejen i benet (helt normalt). Får hålla utkik efter en sådan reklam helt enkelt.

Efter lunchen hamnar man antingen i en matkoma, eller så dricker man kaffe så man blir alldeles hipad! Denna dag var det både och. Jag och jessica skrattade åt i princip allt. Igår fick vi choklad från en personskadeavdelningen här uppe i huset. Väldigt fin choklad från hötorgshallarna. När vi satt borta vid vår dagliga kuvertering (kallas FAL) sa Jessica:
- Å, jag får ont i magen av den där chokladen!
- Jag med! sa jag.
- DET ÄR GIFT I DEN DÄR CHOKLADEN!! utbrister jessica. Dom vill göda oss så vi inte kan gå några postvarv längre!

Sedan har johan blivit kändis. Igen. Han är både med i intersportkatalogen och blev precis intervjuad av någon tidning, som dessutom ska komma hit (nerifrån Halland nånstans) och vara med några timmar på jobbet.

Däremot har jag inte sett till några särskilda budkillar denna vecka...... Men veckan är inte slut än! ;)


/M

Dagens agenda



Schemat för idag. Otroligt fullspäckat!

- Jobba till kl  17.00
- Köpa lite småsaker mellan 17 - 18
- Kl. 18 afterwork slash fika med Martina. Dagens höjdpunkt! :D

*kollar ut genom fönstret bakom mig, suckar. Och längtar efter sommaren*

/M

I'm free. & tired.



Man blir trött av att jobba 8-17 varje dag. Ja,michis.. vad säger man. Welcome to the real world. Tack.
Jag är inte van.. Jag har rätt att vara trött. Men det skönaste av allt är ju faktiskt att man inte behöver göra ett skit när man kommer hem. Nu ligger jag i min säng.. lyssnar musik... har lite ont i nacken(nog  från dansen..) knäpper antagligen på Tvn snart. I love to be free (!) and do whatever I want to do, whenever!

åter,- åter,- återblick-blick-blick


Here we go!!

Cissi och Karin innan kvällen på Solidaritet hade börjat
  Jenny let me love you. ohh!      
Galleri Hagman     Mammas tavla till höger.   

  Hani på scen. Alex och Tom i bakgrunden.

Jahapp. Då sitter man här igen då. Kungsholmen.. Och snart är det dags för lunch. Igen.

En liten återblick på helgen. Ni har ju redan hört lite om i fredags.. finns inte ens ord att förklara så. För om jag gör det kommer det ändå inte kunna beskriva fredagens bravader. Det kommer snarare upprepas med ord som sjukt, stört, helt otroligt, osv.
Jag vaknade upp hemma hos karin i solna, lagom pigg.. En aning bakis. Det blev en lugn lördag. Som sagt var jag på mamma med compani's utställning på söder. Det var förvånansvärt trevligt måste jag säga. Mycket läckra tavlor.
Jag gick förbi Nrj in the park en sväng också. Träffade Steve, en vakt som jobbade på k15 samtidigt som oss, och stod och småpratade med honom ett tag. Alex och Tom bola stod på scen och snurrade lite plattor. Sen dök en kille som heter Hani upp på scenen.. en gammal bekant. Väldigt oväntat. Har han blivit så stor? Skitkul ju!  Helst av allt ville jag ju se Lady gaga, men jag visste inte riktigt när hon skulle köra, och jag hade ingen större lust och stå själv bland hundra andra galna människor. Jag var fortfarande bakis och seg som en stor fet deg. Så jag åkte hem och väntade på jenny som strax där efter kom hem. Vi hade hyrt film.. men somnade. Så den fick tittas på igår istället. Wehoo.

Igår började även dansen!! Äntligen! Fan va skönt o komma igång igen. Terminen började med street/hip hop/house! Grrrrrymt!

/M