Hallonboats inviger julen

Igår. Lördag.. tog jag mig hem från uppsala (lagom ont i fötterna) på den tidiga eftermiddagen för att möta upp Martina vid centralen. Vi väntade in Jessica och plockade upp henne också, tog oss därefter till mörby c för att handla. Vi skulle fira första advent tillsammans, en dag förtidigt. Det skulle firas genom att baka lussebullar och pepparkakor. Lyssna på julmusik och titta på en film. Och hej och hå va BRA vi är på att göra det! Titta bara!







Bettson



Hallonbåtarna


I <3 House

I fredags efter jobbet drog jag till uppsala. Det var min tur denna gång, alltid är det Nathalie som tar sig till Sthlm. Darwin&Backwall skulle spela på Birger Jarl i Uppsala, och då såg vi det som ett ypperligt tillfälle för mig att komma dit också. Kvällen började med att jag fick en liten rundtur av Nathalie och Yi (nathalies bror, Robert, tjej) runt i Uppsala. Jättemysigt stad för övrigt!! Vi åkte därefter hem till Yi och åt tacos, drack lite vin och gjorde oss i  ordning. Runt 21-tiden gick vi till en annan tjejkompis till Nathalie som hade en liten invigningsfest, innan vi gick till BJ. BJ är ett tufft ställe och jag kan tänka mig att det är riktigt bra på somrarna, med tanke på deras planlösning (ute/inne).
Vi köpte oss en drink och hälsade på Andreas o David, som skulle börja köra kl. 1. Vi är ju inte dummare än att vi tog med oss "dansskor", eller sneakers (låter bättre) eftersom vi skulle bli garanterade heeeelt stööörd musik!! Som jag sa några gånger under kvällen - Jag är frälst!! Vi placerade oss på den högsta platån i rummet, under högtalaren och bara körde!!!

Från och med att David o Andreas satte igång att börja snurra plattorna, stod vi inte still en enda sekund. 2 h konstant dansande!! Man blir nästan mållös! Svetten rann, behovet av vatten  och luft fanns, men musiken vägde upp, vilket gjorde att man orkade ändå. I vanliga fall hade jag nog fallit ihop, men energin fanns där, den kom genom musiken! God, I'm so in love - in house music!



About 70 days

Ja, alltså... Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig på bästa sätt. Men på måndag är det 70 dagar = 2 månader och 1 vecka = 9 veckor kvar. Jag förstår fortfarande ingenting. Ingenting förstår jag. Hur..? Varför..? Va..? Vad hände..?!


Veckans filosofi

Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge
                                                                                                Okänd

Dancefeet

Lite mer än 2 månader kvar till vi åker till Aus.
Förra året vid den här tiden var man ständigt stressad och var hårt pressad från många håll och kanter - jobb, skola, dans, hemma, vänner... Alla hade sina krav, större eller mindre, vilket var fullt förståligt. Men störst av allt var ändå skolan, kanske med anledning för att det var sista året i gymnasiet. Jag höll på att stryka med där ett tag (om jag ska va helt ärlig). Kunde möta Jenny i korridoren och vi båda tittade på varandra, ögonen vattnades och föll i varandras armar. Pga skolan påverkades även dansen, såklart. Jag kunde inte ge allt jag ville. Spänningar påverkade kroppen och jag skadade mig. Mina ljumskar och rygg tog stryk pga all stress och påfrestning från omgivningen. Och mig själv, självklart.
Nu! Samma tid, fast ett år senare, mår jag som en människa ska må.. Bra! Nästan allt vad som heter stress, krav, förväntningar, på en sådan intensiv nivå som för ett år sedan, är som bortblåst nu. Jag mår så jäkla bra jämförelsevis! Trots att jag är trött, kan vara irriterad och ibland känna sig lite hängig mår jag ändå så bra i själen. Inombords. Längst in.
 
"Spänningar påverkade kroppen och jag skadade mig"  - 07. Ett år senare - 08. Jag börjar komma i form i kroppen igen. Nu börjar saker och ting släppa efter. Dansen sätter sig i muskelminnet och vigheten börjar sakta men säkert komma tillbaka. Jag har inte känt såhär på så länge, det är helt fantastiskt och det känns... helt otroligt. Men som sagt - lite mer än 2 månader åker vi.. Det känns det också.





When the children cry


Sing sing sing -in shower



När jag duschar brukar jag sätta på radion och nynna lite på låten som spelas. NU är jag hemma själv och kan göra exakt som jag vill. Mohahah... jag höjer ännu mer och verkligen sjunger och vrålar! Helt underbart!
Denna dag knäppte jag på Lugna favoriter, då blev det bland annat
Mauro Scocco - Till dom ensamma, massa gamla klassiker och Michael Jackson självklart. Oj vad skönt det är att kunna ta UT för en gångs skull. Det mår jag riktigt bra av måste jag säga.. Ah, underbart att sjunga i duschen!!

Inte bara i duschen förresten, att studsa runt i huset och ha radion på o göra sina sysslor medan man kan sjunga rakt ut till bra musik.. I enjoy it!

Bad update

Först, VILKET MYSIGT VÄDER VI HAR FÅTT, massa snö. Jag vill ut och leka lite känner jag!

Har varit lite dålig på att uppdatera, sorry. I helgen har det inte blivit särskilt mycket sömn. I fredags hade vi ett kvällsmöte med jobbet för att senare åka högst upp i huset och äta middag. Och självklart dricka. Lite. Fast, det vart inte så lite som planerat. Vi drog vidare efter middagen till ett ställe som heter Lemon (johans favvoställe) och dansa till schlager hela natten. Haha. Efter det var det hem som gällde eftersom jobb stod på andra sidan dörren, morgonen efter. Men bara för att vi var så trötta å slitna på jobbet hindrade det självklart inte oss från att gå ut på kvällen igen. Fast då fokuserade vi på mingel ist, vi gick till Rival.
Idag (söndag) var jag tvungen att gå upp vid 11.30 för att som vanligt dansa vid kl. 14 och sen åka till jobbet igen och göra klart det som inte vart klart på lördagen. Efter att ha konkat sig igenom snöstormen är jag nu trött och ska duscha, laga mat, göra iordning matlåda och tvätta. Heja mig :-)



Bara jag hemma.



surpuppis på bild

När jag kom hem inatt...


...såg jag dessa. Dessa är alltså ett par simfötter. Ja... Mina föräldrar åker till Thailand i två veckor. Jag är INTE avundsjuk.

Idiot som lyssnar på för högmusik i bilen

hahahahahahahaha


Favorit i repris

Så här kunde det se ut i somras när jag och Martan tränade (ironiskt sett, vi var faktiskt väldigt duktiga)
Nu.. är det dags igen. Martan, nu kavlar vi upp ärmarna, byxorna, på med skorna och badbollen ska med. Nu ska vi köra "fotboll" igen! Eller sparka boll.... självklart inte med badbollen, för den ska vi ju ha i poolen. På måndag. Right Martie?

  



Congratulation

GRATTIS säger jag till:
Karin....Jessica....Martina....Veronica....och Jaana...missat någon??

Ni har namnsdag idag!

Eeeeeeeeelisabeth!


Jag har ett litet dilemma

Detta är en fullproppad garderob där det säkerligen inte kommer in särskilt mycket mer kläder...



Såhär mycket kläder har jag ytterligare som måste få plats.. 



Jag TROR det är dags för en rensning. Och ett införskaffande av en så kallad klädstång (sån där man hänger tvätt på, handdukar, lakan eller som klädbutiker har utanför provhyttarna när man provat färdigt) Jag måste få i ordning på det här. Just nu ligger jag i min brors gamla rum i hans säng (och här är det för övrigt ganska tomt, städat och skönt) Jag undrar i hur många nätter jag kommer ligga här inne..

Veckans filosofi

Bete dig som du skulle vilja vara och du kommer snart vara som du beter dig
                                                                                                         George W Crane

A thought

Imorse satt det två kvinnor framför mig på tunnelbanan, som var mamma till varsitt tonårsbarn drygt 15 - 17 år. De satt och diskuterade sina tonåringar och deras viljor.

K1. - Ja.. jag sa det att: Om vi inte åker till Thailand i vinter, vill jag åka på solsemester 2 veckor i sommar istället. Då sa han: Jag tänker inte följa med! Spelar ingen roll, jag vill inte åka på nån semester! Jag vägrar! Jag kan vara hemma!

Den andra nickade och skakade på huvudet och bara höll med.

K2. - haa, ja..nhej.
K1. - Jag menar, ska vi behöver vänta då i 3 år och inte få göra nånting? Jag sa det: ska du vara hemma i 2 veckor? Och det tyckte han inte alls skulle vara några problem, han kunde till och med åka till stugan och bo där. Jag menar, det går ju inte.
K2. - Nej, för då skulle du ändå inte kunna slappna av.
K1. - Nej precis. Han är 15 år.
K2. - Ja, haa. Min dotter ville åka till gotland i somras med sina kompisar och hon har inte ens fyllt 17. Jag menar.. ? Det fungerar liksom inte.

Så höll dom på såhär i drygt 10 minuter. Det var ganska intressant att lyssna på. Jag kommer själv ihåg hur det var, och vad man ville och inte ville, vad man fick och inte fick. Nu när man är lite äldre kan man se saker och ting från bådas perspektiv, och jag förstår båda parterna! Jag kommer SÅ ihåg när jag inte fick göra det jag ville, först NU förstår varför jag inte fick. Och i vissa lägen är jag så otroligt glad att jag inte fick göra det jag verkligen ville. Jag hade ju inte varit den jag är idag om jag fått göra exakt som jag ville då, även om mina föräldrar skulle FÖRSTÖRA MITT LIV för 3-4 år sen.

Dom har snarare räddat mitt liv.

This is me today

Yes, this is me today - sunday



Bad skin? Be like me a Aloe Vera freak - so natural

Egentligen orkar jag inte riktigt dra värsta predikan om Aloe Vera, den mest naturliga växten för människan, här och nu men jag berättar lite kort. Annars, besök deras hemsida. Och kom ihåg; Detta fungerar minst lika bra på män, som på kvinnor.


Efter det hårda träningspasset på dansen (hiphop/street) idag skulle jag ta mig till Mörby fort som bara den. Min vän Helena hade nämligen bjudit in till en liten demo för att visa de Aloe Vera produkter hon säljer. Vi träffades några tjejer hemma hos en tjej som heter Pernilla -  med tända ljus, te, vindruvor, pepparkakor. Helena och en annan dam visade de olika produkterna och även de drycker som finns (som förövrigt fungerar jättebra om man har lite problem med magen, dessutom ger de energi och kraft för att orka en påfrestande vardag). Produkterna är så naturliga och innerhåller ämnen som kroppen dagligen behöver. Och man märker det så tydligt, kroppen och framför allt huden mår mycket bättre redan efter några dagar. Dessutom passar Aloe vera alla hud-och kroppstyper under alla omständigheter.

Den vanligaste produkten, Aloe Vera Gelly innehåller 100% stabilerad Aloe Vera Gel och den används till läkning av alla sår, getingstick, myggbett, blåsor i munnen, om bränt dig på tungan, eller på ditt djur som har fått ett sår... you name it. Den balanserar och återställer huden som den ska vara, som den är gjord från början, och den tränger ner i alla 3 hudlagrena. Den är till och med så naturlig att man kan använda den som glidmedel. Den du.. Förstå hur bra den är om man kan använda den på människans känsliga och mest intima ställen.

Jag köpte ett kit som heter Basic Skin Care kit vilket innehåller

- Aloe Moisturizing Lotion- återfuktar och balanserar
Forever Aloe Scrub - som en peeling (fast innehåller  bättre ämnen än de flesta)
- Aloe Liquid Soap - borttagning av smink, eller hand- eller duschtvål och en
- Forever Marine Mask - en ansiktiskmask som tränger in och regör porerna

Utöver kitet köpte jag även en Aloe Vera Gelly. Jag kommer precis från duschen och har redan använt alla produkterna. Fan, man känner sig som en ny människa. Love Aloe Vera!  Besök deras hemsida för mer detaljerad information.

Rekommenderat!!!


a picture




Jag kom på att jag var med på en bild när jag var i gävle och på utestället Goya med min kusin förra helgen. Var givetvis tvungen att söka upp bilden. Och här är den. Bilden är på en vän till Frida och hennes gäng, nu har jag självklart glömt namnet, ja, och jag som egentligen inte ville vara med på kort. Därav sid-blicken.

Classic moment





Lördagskväll. Mysfaktor 10. Nu ska jag sätta mig framför en film, en klassiker. Och inte vilken film som helst. Jag ska titta på - Lejonkungen. Laddat med lite godis, en smoothie och sockor uppkrupet i sängen. Vilken mysdag det har varit idag.  Och ja, jag kommer säkert börja gråta när pappan dör, men det har jag rätt till. Så deså.

Oj, nu börjar den...
Ha en trevlig kväll/natt, ni andra festpinglor.


Baby hair


Här var jag ute i blåsväder tidigare i veckan. Trött och sådär omtuffsad i håret som man kan bli när det regnar och blåser.
Idag är det lördag och jag har inte gjort något vettigt alls. Fast om jag tänker efter har jag faktiskt det.. Jag har kollat upp vad vi ska teckna för försäkring när vi ger oss av snart (Jag vet att vi redan skulle tecknat vid det här lagret *skäms*). Vi har 2 st rimliga alternativ, enligt mig. 1. Europeiska reseförsäkringar 2. Work and Travel Insurance. Skillnaden är väl till största delen priset, Europeiska är någon hundrung dyrare. Och WTI samarbetar med Gouda reseförsäkringar (som osten ni vet, Gouda höhö) Men gud, så tråkigt det är med försäkringar, men ack så viktigt. Annars har jag bara legat i sängen och försökt återhämta mig idag, var ju så fruktansvärt trött igår. Ska väl hoppa in i duschen snart och ja, fräscha upp mig lite. But I have no plans for tonight...


Tittar ut genom fönstret. Kolsvart. Tittar noggrannare - regnit, mulet.
Jag vill åka nu.

Spy..


..fluga.

Nej, men det var faktiskt riktigt trevligt igår på Spy bar och releasefesten för minoutfit.se. Jag gillar liksom omgivningen där på Spy bar, som en lägenhet ungefär. Skitläckert. Jättebra musik! Synd bara att det har det ryktet det har. Med knark, droger och kändisar hit å dit... Trist. Aja, jag har nu varit där två gånger och har haft det riktigt trevligt båda gångerna. Det enda negativa är folket. Vilket man egentligen tycker har en ganska stor betydelse, vilket det också har.. det kanske är därför vi inte är stammisar där. Hur som helst, hade vi varandra och det dög mycket väl, kan jag lova. Elin Kling dök också upp tillslut, lika snygg som vanligt.

Rapportering just nu: Jag sitter och nickar. Det blev bara 1 glas vin blev det drygt 3 h sömn. Jag är DÖD. Men jag kämpar på!! Snart är dagen slut och jag ska hem och slappna av. Hur gammal sa jag att jag var, sa jag?? (ångest; jag borde klara mer)



Release myoutfit




Då var det bestämt att jag och jenny ska på en liten (stor) releasefest för den nya succésidan
http://www.minoutfit.se/ ikväll på Spy bar kl. 12 inatt *hämtar andan*. Den leds då alltså av Elin Kling sveriges störst modebloggare som säkerligen ingen gått miste om och hennes kompanjon Christian Remröd. Musiken står bland annat kleerup för. Det ska faktiskt bli riktigt spännande måste jag säga.  Riktigt jäkla skoj!! Utvärdering imorgon när jag återigen är placerad i denna växel-stol och ännu en fredag kommer må sådär jättebra.

Bad morning


Om man har haft en dålig morgon iform av 1. Försova sig! Ha en kvart på sig att fixa allting och gå. 2 Inte hitta de kläder man planerat att ha på sig. 3 glömma hälften hemma, så blir man genast på mycket bättre humör om man får en glad, trevlig och lugn kund i luren. Då börjar man tänka efter; anledning till att han ringde hit var för han hade en skada på sin lastbil, vilket är lite värre och omständigare än mitt lilla dilemma. Han borde vara sur. Tvärtom var han lugn och trevlig, och dessutom gjorde han mig på bättre humör också. Smittade liksom av sig. Aa, det är fint det. 

Nu ser jag helt plötsligt fram emot denna dag som såg ut att bli en jobbig en.. tack vare en främmande man någonstans i Sveriget.

Dåså... då kör vi!

walk n talk




Stopp i rulltrappan


När jag kom till mörby centrum imorse i vanlig ordning var det stopp i rulltrappan. Och jag är faktiskt inte den som klagar när det gäller sådana här saker utan inser faktum och kör bara, så jag traskar på lik som alla andra.

Men OJ vilket klagande det var bland folket. En dam började skylla på tjejen i biljettluckan, men hallå? Det är inte hennes fel!! Rulltrappan är redan felanmäld, mer kan man inte göra? På väg ner i rulltrappan hörde jag några andra beklaga sig. Det är ju fruktansvärt detta!!? En fungerande rulltrappa är viktigt... varför blir det såhär? Bla bla bla bla.. Herregud. Känsliga människor!

Dessutom hörde jag på nyheterna att stockholmarna börjar bli lite rundare om magen (för att använda ett milt uttryck). Börjar bli feta helt enkelt. Eller om det var svenskarna i allmänhet? Ah, jag kommer inte ihåg men hur som helst är det ju bara bra om vi får röra lite på oss då?! Står en rulltrappa still en morgon, är det inte hela världen. Så fort ingenting fungerar perfekt så börjar folk att klaga...  det är så typiskt stockholmare. Stressade och beroende av att ALLT jämt ska fungera. Hur många dagar i streck har den där rulltrappan fungerat respektive inte fungerat? Det var första gången jag var med om att den stod stilla i rusningstrafik. Fan, ge er. Man mår inte bättre av att klaga på sådana pititesser, det är lättare att bara ta ett djupt andetag och börja knalla. Högst 3 min så är du nere. Hur jobbigt är det egentligen??
Har jag fel?

I feel australia






Name-day

GRATTIS! Martin och Martina!! :-) Ni har namnsdag, era små turturduvor.

Observa att dom inte är tillsammans bara för att dom visar lite kärlek på bilden här.
Båda har ju NAMNSDAG idag!

New thought

Nytt utseende på dagboken. Jag kände för att uppdatera, så jag gjorde det. Visst blev det ganska bra? Helt okej iallafall. Och för er som inte ser, så är bilden på headern en sko. Nu var det uträtt också.

Visst ni förresten att jag ska till Australien snart? Klart ni vet!! Men jag menar, jag har nästan inte överhuvudtaget förstått det. Kläderna som jag hittade hos mormor passar perfekt att ha där nere ju. Tänk, jag hade nog inte tagit hem dom där kläderna om jag inte skulle åkt snart. Jag menar, alla går runt o köper vinterkläder ju nu. Jag tänker tvärtom. Sommarkläder, tack. Och bikini(!) Jag måste ha en ny! Antingen om jag satsar på att köpa en ny där nere, eller om jag ska hitta någon på rea här. OM det finns kvar hemma. Det tvivlar jag på.



Wear this

Igårkväll gick jag ut med min kusin Frida och två utav hennes kompisar. Vi gick till ett ställe som heter Goya som ligger centralt i gävle. Det är väl den enda nattklubben som är något att hurra över, har jag fattat det som. Vi hade en förbannat trevlig kväll faktiskt :-) Drinkar, dans, modevisning. Inträdet kostar 60 spänn. Och sen slutade kvällen med att jag och fridas kusin Jonas satt på mc donalds och åt medan frida gick på någon efterfest. Sen tog jag taxi hem till mormor o morfar igen. Hehe. För mig gör det absolut inget att jag inte följde med vidare, jag var nöjd där jag. För att nämna någon nackdel, är det isåfall att uteställena stänger vid 02.00, vilket är ganska tidigt. För dom öppnar inte förrän vid 22-23 tiden heller.

Jag vet att bilderna blir urkassa och tråkiga men ahh. Jag har ingen systemkamera ännu (men jag vill ha!). Så det får bli de traditionella spegelbilderna med en kass mobilkamera sålänge ;-)



Byxor H&M, linne fr. mormors kista (inte fr kista som i graven utan som en "skattkista" då givetvis)
Väst fr monki, väska fr mormors kista, skor Zara.


...och när man tittar igenom mormors gamla garderob

..kunde man hitta en hel del kan jag lova. Det är alltid så otroligt att åka hem dit, för alltid hittar man något nytt att ta med sig hem. Den här gången var det stor rensning i gamla kistan där det låg mycket gamla kläder och väskor, från långt tillbaka i tiden.



Tänk vad fina saker man kan hitta. En jeansjacka, 2 hattar, 2 väskor, 1 scarf, en vit klänning/kjol, 1 skärp, 2 linnen (1 svart, ett vitt), 1 blommig långklänning (typisk för sommarn o stranden), 1 väst, 1 gräddvit "kofta", 1 regnkappa. Har jag glömt något?


 




Det är egentligen helt sjukt att man kan få tag på såhär mycket - helt gratis. Samtidigt som det känns mycket bättre att ha äkta 50,-60,-70,-80tals kläder/väskor/skor än att köpa nyproducerade. Inte sant?


När man tittar igenom morfars dator...



...hittade jag en gammal goding. Jag och karin 2005. När vi gjorde gävlestaden osäker. Cityfesten. Vinglande cykelturer i regnväder. Galna kvällar ute på nattklubbar... You name it... Vilka tider. Vilka minnen.



Tårögd blir man

Martin har skrivit en sång till mig. :')

Melodi Imse Vimse Spindel

Lilla Lilla Mickan Satt o mumsa bär

Då kom ju pojken som hon håller kär

Upp steg då mickan o ville kyssa han

Men han va en tomte så han bara försvann

in i den stora, stora skogen där

Mickan e inte längre lika, lika käääär


Är han go eller är han...? Go!!!


Worlds greatest cheif




Sen jag bytte avdelning från kontorservice till växeln, bytte jag självfallet chef också . En kvinnlig sådan (!!) Idag är det fredag och hon kom in och lämnade två bulllängder och en noblessa choklad. Man blir ju nästan gråtfärdig här. Perfekt en fredag som denna! Det fungerar för mig kan jag lova, det blir positiva effekter på mig. Jag uppskattar tillvaron ännu bättre och gör ett bättre jobb, man märker då att hon bryr sig om sina anställda. Aw.. jag gillar att jobba här. 

För tillfället är det faktiskt fredageftermiddag och det börjar märkas hos oss in the switchboard. Martin veronica o jag. Ojojoj.

Sthlm visit Gefle


Idag åker jag och karin upp med pappa och hans bror (min farbror då alltså) till Gävle. Jag ska äntligen få hälsa på mormor och morfar och även kusiner och andra trevliga små hattefnattar. Och Karin ska hälsa på sin farmor. Nu var det jättelänge sen jag var där uppe bland släkt och vänner, ska bli gött att få komma på återbesök. Gävle är faktiskt en mysig stad för er som inte vet det. Kommer nog bli mycket mat och fika.. brukar bli så när man åker till släkten.

Jag kommer ihåg när jag och Karin var uppe där för hundra år sen på den årliga Cityfesten.. Vårt första krogbesök, och hur gamla var vi? haha. Vi var ju med och gjorde den stan då alltså, vi hade fruktansvärt kul måste jag erkänna. Jag ska försöka få fram någon bild hur vi såg ut på den tiden.. jag kommer ihåg att vi bodde hos karins farmor till att börja med, i hennes söta lilla lägenhet. Sen flyttade vi in hos mormor o morfar i deras källare. Gud i skruven vilka tider...


picture since thursday



Den där Tur-torsdagen. Karins och min TUR-torsdag.

Got mail from Martin

Han säger:
- DET FINNS VISST VATTEN PÅ MARS!!!

 



Han TROR han är smart. Men, vi låter han tro det..

Veckans filosofi då

Det säkraste sättet att bil bedragen är att tro sig vara slugnare än andra.
                                                                                    Francois de la Rochefoucauld


My new hair




Ååååså äntligen!! Äntligen har jag varit hos frisören min. Inte för att det är särskilt stor skillnad. Jag är en aning mörkare, med lite mörkare slingor och så klippte hon mittbena. Världens bästa frisör alltså. Karin Bartholdsson på Unik, Linnégatan 6. Jag har tyvärr ingen bild just nu på det nyklippta håret (som vanligt) men säg inget, jag återkommer. Sitter man på jobbet så gör man :)

See you later!


Smurflina, Arne did it again

Titta här! Titta va duktig Arnie är.

Today: CUT




Då ska vi se. Som sagt, började min helg redan i torsdags. Därmed var fredagen redan planerad. Hemmakväll framför tvn och må sådär gött, ni vet. Bacon. På lördagen skulle jag och nathalie till oxid för att återigen lyssna på autopiloterna. Vår vän jono agerade vakt där också. Liten och smal. Mycket passande :-) Han försvann inte alls i den stora jackan.
Hur som helst var kvällen grym! Oxid är ju relativt litet, vilket gjorde stämmning ännu lite bättre. Karin kom sen också, direkt efter hennes jobb.. kvällen bestod större delen av dansdansdans. Förvånande!!

Söndagen blev jag sängliggande!  På hela dagen gjorde jag nog ingenting vettigt.. totaly off.

Men NU, är det måndag.. ny vecka, nya tag! Mycket planerande inför Australien kan jag garantera att det blir. Innan veckan är slut måste en försäkring vara tecknad, ett visum bör vara fixat och vi bör ha bokat tid för vaccination. Dessutom drar dansen igång igen efter en veckas uppehåll.

Idag kl. 18.30 ska jag dessutom till frisören. Äntligen alltså. Håret börjar se ut som ett lass med tilltrasslat garn. Jag kommer troligtvis bli lite mörkare igen,  inte riktigt lika blond som förra gången. Mörkblond. Kanske lite lugg.. mittbena.. We'll see!

Our bible in austraila



Jag fick den här precis nyss i min hand. Vår bibel i australien. Där står precis ALLT vi behöver veta. Alla frågor man har, finnes svaren i Lonely Planet - Austrailan. Nu börjar det närma sig känner jag. Jag pratade precis med Jenny också, hon sitter på ett fik i Lund just nu.. här sitter jag, hemma i huset. Om drygt 3 månader sitter vi på andra sidan jorden.

Och nu, ska jag in mot stan för att se om jag hittar något rött att ha på mig ikväll. Det är dags för spelning igen.. Autopilot society på oxid denna gång! Jag är sugen på att ha något rött på mig! .. får vi se hur det går. Tjingeling!