Veckans flyer

image106


Me love LONDON!

Jag har varit i London! Snabbt sammanfattat har jag firat Karins födelsedag, shoppat och upplevt (återigen) Londons nattliv!

Jag, Jenny och Karins Pontus skulle över till England och London över helgen för att fira Karins 18års dag, festa, shoppa å jobba lite med projektet. Och jag har kommit fram till att jag ÄLSKAR verkligen London. Trots deras vänster-trafik älskar jag London..
Fast det är ju som sagt inte det lättaste att hålla koll på detta med vänster-trafik. Jenny kollar ju alltid åt höger när vi ska kolla åt vänster och  åt vänster när vi ska kolla åt höger.

- VÄNSTER jenny! HÖGER jenny! Skrek jag några antal gånger.

Men det är inte så lätt, man är ju van vid de systemet vi har, dvs helt tvärtom.

Hur som haver.. På fredagen besökte vi en av Londons mest exklusiva klubbar, Movida. Det var en riktigt häftig klubb! Dock för mycket folk så man knappt kunde röra sig, det var inte så bra. Hade det varit lite mindre folk hade det varit en 9 av 10! GRYM klubb!

Hotellet vi bodde på, Lord Jim hotel, låg lite bättre till än Karins så hon sov hos oss, vilket hon egentligen inte fick.
Tidigt på lördagsmorgonen gick Jenny ner för att handla frukost, så Karin skulle få en frukost på sängen!

En av anledningarna till att vi åkte till London var också att jag och Karin skulle arbeta lite på vårat projekt-arbete. Så dagen gick åt till det, vi filmade runt lite i London och eftersom arbetet handlar om dans så besökte vi självklart den välkända dansskolan, Pineapple. Därebland världsartisten Madonna kommer ifrån.
Där fick vi några intervjuer och filmade runt lite på ett par klasser.
Vi träffade också en GRYM dansare vid namn Andrew Stone (Dirty dancing, jobbat och dansat till bl. a Kylie Minogue, Britney Spears, Tina Turner och Ricky Martin)  han hann vi dock inte få någon intervju med, men fick nummer, mail och hemsida så vi skulle kontakta honom vid ett senare tillfälle. Han var en riktigt rolig kille må jag säga, extremt trevlig!
Pineapple har även en shop, där man kan handla lite danskläder. Vilket vi självklart gjorde  :D
 



(tryck för större)




image105
Pineapple Dance Studios



Lördagskvällen blev lite rörig . Men vi löste det tillslut :) 
Vi åt mat på en restaurang först, en Indisk och Karin lyckas ALLTID beställa så god mat till mig eftersom jag inte hinner beställa den själv (sen som vanligt (A)) Efter den utsökta middagen... gick vi och gick och gick och gick... vi visste inte vilken klubb vi skulle till, alla var lite oense, men TILLSLUT så hamnade vi på ett ställe som heter club 49, det var ett kul ställe(!) trots att jag inte dansade något, jag var heeeelt slut! Men Karin och Jenny dansade åt mig. Jag satt och pratade med Pontus, HM -Hans Magnus- med kompis (som också var i London). Mycket trevligt!
Det blir ett vidare firande av karins födelsedag när hon är på hemmaplan, det kan jag lova.

Söndag gick åt till lite filmning för projektet och shopping i en av Londons BÄSTA shoppingställe OM man vill vara ekonomisk, passade mig perfekt. PRIMARKET. Gud, jag hittade så mycket fint! Jag förstår inte att det kund vara så billigt!
För 500 KR, fick jag

- En grå klänning
- En stickad längre kofta utan ärmar
- Svarta stövlar
- En svart T-shirt
- Ett par mysiga sockor
- En väst/kofta


Förstår ni??











Allt detta för ca 500 KRONOR!!!

ME LOVE LONDON!


i'm still alive

Hej vänner!!

Det var inte igår. Hur mår ni?

Själv mår jag bra faktiskt!
Jag har haft problem både vad det gäller skolan och dansen bl.a. Har nämligen en skada i ryggen. Eller.. det är en sträckning jag fått genom dansen och i samband med stress, försvinner den aldrig. Men, jag gick till en naprapat för en vecka sen som knäckte allt till rätta vilket var mycket skönt.
Fast den kan lätt hoppa tillbaka igen (skadan alltså) vilket jag tror den är på väg att göra, så jag ska dit igen imorgon, sen ska jag vila på lovet, SEN är jag tillbaka till dansen!! Längtar redan!

Skolan har varit en riktig j*vla plåga dom senaste veckorna. Ursäkta svordomen!
Minst två, om inte tre prov varje vecka och stora inlämningar. Hur kan dom göra så?
Ja, för-förra helgen fick jag nog och följde med mamma och pappa med ut med båten, för sista gången innan den ska upp. Jag som inte ens varit ute med båten någonting i sommar tyckte det var riktigt riktigt bra och framförallt skönt! Jag tog ledigt från klubben och stängde av mobilen och befann mig ute på högböte (vid möja). Helt isolerad. Det var nog det bästa jag gjort på lääänge. Jag fick liksom tid till att göra allt jag behövde. Jag visste vad som väntade mig veckan därpå, tre prov och 2 inlämningar. Men, eftersom jag tog denna helg med båten kändes det bra ändå, jag klarade av det utan större problem.

Vår älskade Albatros!


(tryck på bilden för att få den större)


Veckan innan, kan man inte ens tala om. Den var den hemskaste på länge. Eftersom jag och jenny ungefär lever under samma villkor nuförtiden, räckte det med att vi såg varandra.. fick vi klumpen i halsen. En dag brast det faktiskt för båda oss! VI hade så fruktansvärt mycket press på oss från alla håll, så det brast när vi träffades. Vi stod i skolan, kramade om varandra hårt och kunde inte sluta gråta. Usch! Det var jobbigt. Det var det som var den utlösande faktorn till att jag tog en helg till sjöss!

Så nu lever jag igen! Känns mycket bra.

Och på fredag åker jag och jenny och pontus (karins pontus) till Karin i london och hälsar på. Hon praktiserar där i tre veckor, och så fyller hon år på lördag också;) Den ni. Så jag ser fram emot helgen.

Och just nu är det praktik. Har dock ingen praktikplats, för att det är så förbannat svårt att få en när ingen inom media tar emot gymnasie-praktikanter, så jag och Ylva tog initiativet att göra om nästa matchprogram för caperio/täbys hemmamatch den 11 nov. För just nu är det inte det snyggaste :P
(För er som inte vet Caperio/täby spelar i superligan i innebandy och tog silvret i globen i fjol. Två av spelarna jobbar jag med på trygg hansa)

Så det spenderar jag dagarna till nu. Det är skönt.

Nu är klockan mycket och jag MÅSTE sova. Ska vara hos the naprapat kl. 11.00.
Vi hörs imorgon, folks!

Kiss&good night!