NAMNSDAG idag!!

Morrn morrn!

Gårkvällen var riktigt bra!! Nästan fullt redan vid 23. Helt galet! Och det kommer ju inte direkt bli sämre ikväll!!
Trots att jag var trött som en gnu så gick det bra! När jag kom var Singstar redan igång och det var folk som sjöng halsarna hesa!
För er som inte har förstått det så kör vi på Singstar varje fredagkväll från kl 22.00 och framåt till 23 ungef. Perfekt upptaggning för kvällen! Och det är nattklubbschefen Li Åwall som håller i den.. hon med det gudomliga leendet ni vet ;)

SÅ Istället för att lägga mig vid 22.30 senast, blev det 03.15 istället, så jag tänkte att jag skulle sova ut så länge jag kunde. Jag fick ändå sova tillräckligt, jag var inte STENDÖD när jag vaknade. Dock vaknade jag inte av mig själv. Mormor ringde :D Hon ville gratulera mig på min NAMNSDAG! Säkert den ända som kommer komma ihåg att jag har namnsdag idag! Jag gillar dig mormor <3  Gullig som hon är så frågade hon om jag hade skrivít något mer i min blogg :D Hon läser min blogg! :D Det uppskattar jag verkligen! Jag förstår henne i och för sig, vi pratar nästan aldrig nu för tiden så det ända sättet att ändå veta vad jag gör är att läsa här... Kan inte du också börja skriva blogg? Jag vill veta hur det lilla livet är uppe i gävle!

image81

















Jag och min mormor i somras


Som sagt är det min namnsdag och här är lite historia om mitt namn:

"Mikaela är ett kvinnonamn och femininformen av Mikael. Namnet hade en närmast exposionsartad uppgång under mitten 1980-talet och början på 1990-talet. Sedan dess har populariteten avtagit något. 31 december 2004 fanns det totalt 11565 personer i Sverige med namnet, varav 6628 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 298 flickor namnet, varav 106 fick det som tilltalsnamn."


För att vara ÖVERTYDLIG så stavas jag INTE Mikaela utan Michaela ;)


Nej! Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan och möta Jenny!

Ikväll ses vi på klubben folks!
Puss och kram och nyp i stjärten!

SKIT SKIT SKIT!

Skit! Skit! Skit!

Det blir ingen lugn hemma kväll ändå! Precis vad jag behövde.. Jag får helt enkelt sova jätte jättemycket imorgon, fast nej det går ju inte. Då ska jag följa med Jenny in till stan, inte för att det gör ngt i sig, jag vill det. Frågan är om min kropp orkar. Fast jag vill ju. skit.

Skit. Jag ska EGENTLIGEN inte jobba fredagar, men det har blivit att man är där iaf på vissa fredagar. Och just denna fredag hade jag tänkt vara hemma och mysa. Så Skippe ringde för ett tag sen.

S: Hej det är skippe.
M: Hej!
S: Du, du vet vad det är för tema ikväll va?
M: Ja.. Sexy night?!
S: Yes, klä dig lite sexigt men inte för mycket.
M: Hm.. okeej..?! Men vilka är det som jobbar ikväll?
S: Det är du, jag mackan, thomas, Li, fast hon är jättesjuk..
M: hm..okej.
S:yes, men vi ses senare då!
M: ehm.. aah!


VARFÖR sa jag inte till för. behrouz (min riktiga "chef" är i tyskland, och det är han som har sagt att lördagar som gäller)Är det viljan som strätar emot? Jag vill egentligen jobba men jag måste egentligen vila!

Gaaah, nu är jag redan sen. Skit.

Min danslärare på TV

Jag satt här vid datorn, framför tvn och hade en lugn stund. Helt plötsligt såg jag min danslärare på tv :D Jag blev inte speciellt förvånad i och för sig, eftersom jag vet att hon jobbar med lilla melodifestivalen på svt, men ändå! Det är alltid lika kul om man ser någon man känner på tv! :D Therese Carlsson heter hon och är koreograf, hon hjälper de små barnen hur dom ska röra sig osv!

image80

Grattis Alex!

image79
Denna bild fick bli mitt grattiskort! haha! Kul :)

Myskväll, hyra film, rykande choklad...

ÄNTLIGEN är skol-veckan över! Den har varit tuff.. men jag lever!


Just nu ligger jenny bredvid mig och läser veckoreyn, hon har ett dilemma precis som jag. VET INTE hur man ska klippa sig.. Det är jättesvårt! Man vill göra något annorlunda för en gångs skull. Men hur? Gah!

Sen fyller en kompis år idag. Jag vill skicka något roligt mms till han, men det är också jättesvårt. Söker på allt man kan söka på på internet men det finns ju bara skit. Hjälp mig!  

Jag har nog beslutat att ha en lugn kväll ikväll. Måste ringa "chefen" och säga det. 
Eftersom jag mådde som jag mådde iveckan behöver jag och min kropp vila! Ingen utgång, inget jobb! Sköööööönt! Gud jag längtar. Lite godis, inte för mycket då mår man illa. Rykande choklad. Egentligen fattas bara ett alldeles utmärkt sällskap..jenny ska hem. Annars får jag sitta själv men det är bra, en lugn stund för mig själv:)


image78

Liv nr 2

Dagen har gått snabbt! Känns som om jag har pluggat hela dagen men inte fått gjort nånting :S Natur, rättskunskap och snart matte och projekt! Jag är ju rätt duktig ändå. Yeah!

Karin är på väg hit :D Vi ska ägna oss åt projektarbetet..
Karin som jag heller inte umgåtts med på ett jävla tag, ska bli riktigt skönt att få träffa henne igen! :)

image77



Imorgon är det torsdag igen! REDAN? .. det är sjukt vad snabbt det går. skönt!


Liv nr 2 kan man ju kalla det här livet man lever på helgerna. Det är en enorm skillnad på det jag lever i veckorna, isolerad i skolan och dansen och det livet jag lever tillsammans med jenny på helgdagarna. STOR skillnad. Synd att man är så trög så man knappt inte förstår vad som händer.
Fredagarna brukar inte vara lugna trots att jag inte jobbar.. Antingen är jag på klubben ändå, eller så har jag något annat för mig. Lördag, dans från kl. 19.40 - 21.00, gör mig iordning på dansskolan och därefter åker jag till klubben. Om jag tänker efter så gillar jag det riktigt mycket,  jag har nog fått en rutin för helgerna och ja, jag måste medge att jag gillar det. 

Snart börjar Liv nr 2 igen då! 
 
 

Lunchpaus - Idag mår jag bättre....

God eftermiddag!

Idag känner jag mig lite bättre, kanske för att jag har fått sova lite.. Ingen skola idag för min del. När jag vaknade kände jag att jag hade nya krafttag! Vaknade vid 12.04.
Hittills har jag suttit och pluggat natur! Jiihoo! Kemi också.. tummen upp upp upp! Snart är det dags för rättskunskap!


Just nu har jag tagit en lunch paus, sitter o sneglar på tvn och kollar dagens händelser. Nyheterna (och fotboll), aftonbladet.se och facebook m.m.



image76

I need a rest!

Hallå där!
Det va länge sen! Hur é läget?  Själv mår jag sådär halvbra. Jag vet inte riktigt vad det är.. Men jag har mina små aningar om att det är något som går just nu. Är det nån som inte känner sig såhär tung i huvudet, trött i ögonen, helt död i hela kroppen och  svag i största allmänhet? 
Det är någon inre stress tror jag. Jag har sjukt mycket i skolan, men tillåter inte mig själv att stressa upp mig utan får någon inre stress istället. Det är inte bättre det?!
Jag måste erkänna att jag inte är speciellt effektiv.....

Men men.. jag inte ensam om det i alla fall. Jenny och jag brukar beklaga oss tillsammans och det brukar bli rätt kul!

Igår pluggade vi och pratade om våra "problem", ni vet sådant där man  bara MÅSTE göra för att få ur sig allt man går å bär på! Det va nödvändigt och bra samtidigt mycket underhållande!  haha.


Oj vad jag gillar dig Jenny! 

image75 


Idag gick jag från 8.10 - 16.25, tung dag! Visste inte om jag skulle klara den, mina ögon höll på att svika mig kanske 4 ggr. Men jag klarade det!
Efter sista lektionen (rättskunskap) mötte jag upp min själsfrände och så åkte vi hem till mig för att ta en powernap! HEELT döda båda två. Trots att vi knappt kunde ta oss upp för backen utan för mig, låg vi i sängarna och kunde inte sluta fnittra!  Det var den där känslan, ni vet när man är övertrött! Vi var över-över-över....-trötta, tillslut skrattade man sig till sömns! 
Sen åkte Jenny till dansen.
Jag skulle också göra det, men jag mår inte bra och måste vila! Det finns inga alternativ liksom. Plus att jag har sträckt mig, en ganska hård sträckning. Min kropp need a rest!!


Förlåt. Ska skärpa mig!

Jag är inte en trogen bloggare må jag säga! Fy på mig! Kanske kommer det bli ändring på det?

Men här ska ni få en kort liten utvärdering på de senaste veckorna! :D

RESAN TILL GREKLAND: Den va helt underbar! Helt sjukt va härligt det var! Jag tror jag kommer att skaffa "bilddagboken" elr liknande för att lägga upp bilder o berätta lite! Annars kommer bilderna snart upp på facebook. Bara hålla ögonen öppna!

COCTAIL STHLM: Går heller inte riktigt att sätta fingret på hur fantastiskt det var! Bilder där i från kommer på facebook också!! 

THE KITTEN KLUBB på kungsgatan 15, har ju också legat en kärt om hjärtat ett tag nu. Och ja, jag kan ju inte påstå att det är tråkigt eller dåligt! Det är Så FRUKTANSVÄRT kul och det går så bra!! Hållt igång en 5 veckor nu, och för varje helg blir det bara bättre och bättre!
Ni som ännu inte besökt oss är det nu dags! Igår var det  "Go Pink" tema! Dvs om man hade på sig något rosa kom man in gratis hela kvällen! Idag, fyller Skippe år! GRATTIS!! Kommer självklart att firas på klubben också!  Kvällen kommer att bli sjukt bra! 


Hör av er för att hamna på gästlistan som gäller fram till 00 00! Om ni väljer att komma innan 23.00 är det halva priset i baren! Men kanske, om ni har tur, bjuder jag på en drink eftersom jag är så fruktansvärt taggad för kvällen!! Catcha mig ikväll så ska vi se till att lösa det!

SES IKVÄLL!!
Puss och kram o nyp i stjärten!