Nu är jag en av alla de sjuka

Jaha! Då har jag blivit en av alla som är sjuka i dessa tider! Sitter just nu invirad i täcket med allt nära till hands och tittar på tv. Det är så det ska vara när man är sjuk! För ibland är det rätt skönt å vara sjuk så man får lite tid att slappna av, det enda man ska tänka på är att försöka bli frisk :) 

Men man följer ju alltid samma serier på tv som går om dagarna, och man kan alla reklamer utantill.. man visslar till och med, med i vissa reklamer. Då har det gått långt.. 

Såå... Har någon något tips på någon film att hyra?? Jag har inte sett mycket på senaste tiden så, det finns rätt mycket att välja på... kanske en ny beck-film?


image113  image114
 

Tjuvlyssnat!

Kom just in på en sida som heter Tjuvlyssnat.se (som glife sammarbetar med, eller? Sett det ngnstans) Hur som helst, den är riktigt rolig den där sidan iaf! Massa olika små konversationer mellan folk man hört från verkligheten, skitkul :D 

t ex. - från tjuvlyssnat.se

Två killar ~17 sitter bredvid varandra på tåget. 

Kille 1: Men vafan, har du ett rosa band på dig? Är du lite gay eller?
Kille 2 : Men vadå, gillar inte du tuttar eller?
Kille 1: Jo, det är väl klart jag gör.
Kille 2 : Ja, så vafan, stöd Rosa Bandet så tjejerna får behålla sina bröst! 

Eller,

Blå linjen, Kista
 
En alkis sätter sig mitt emot en blond tjej ~16. 

Alkisen: Är det här tåget mot T-centralen?
Tjejen: Nej, då åker du åt helt fel håll.
Alkisen: Fasen också! Jag åker jääämt åt fel håll....
Alkisen muttrar något för sig själv.
Alkisen: Alltså, frugan undrar alltid varför jag aldrig kommer hem... Men det är inte så jävla lätt att komma hem om man alltid åker åt fel håll! Kan du visa mig hur man åker rätt?
Tjejen (muttrar): Ja, du korsar bara spåret...


Ah, ni får kika själva! Tycker iaf det var rätt underhållande :)

Mic goes brunette

Jag är brunett nu. Bara så ni vet.. vill bara meddela. Jag vågade helt enkelt ta steget.
Jag lovar att lägga upp en bild snart..

Vilken kväll! Hur är detta möjligt??

På torsdagar är det Torsdagsklubben på Solidaritet, Darwin&Backwalls klubb! I torsdags var det andra gången vi, jag och Jenny, var där och vi så gott som älskar stället! Helt sjukt vilken skön stämning det är där. Och musiken går ju inte att tala om, så fruktansvärt bra!! Jag råder alla att besöka Solidaritet på torsdagar!

Kvällen började dock inte så bra.. Vi missade tunnelbanan, den som gick kl. 00 01 och nästa gick inte förrän 00 31 och så länge kunde vi inte vänta. Vi fick helt enkelt ta taxi! Det är skönt att ta taxi.. OM man känner att man har råd, vilket vi inte har och vi visste att vi var tvugna att ta taxi hem också, så TVÅ taxi-resor på en kväll är inte okej om man ska försöka vara ekonomisk.  Aja, det fanns inte så mycket att göra åt iaf! 

Det regnade också. Hur som helst, kom vi in och ändrade inställning så fort vi var inne! Hälsade på Andreas som inte spelade den kvällen, vi diggade loss till David West och John Dahlbäck istället. Som för övrigt riktigt grymma!
Träffade massa roligt, trevligt, underligt, grymt folk hela kvällen! 

Klockan närmade sig halv 3 och vi kände att vi borde nog röra oss hemåt. Fick världens kramar av David å Andreas när vi skulle gå, och man märkte på att dom var så otroligt glada å lyckliga eftersom det går så bra för deras klubb. Och dessa två killar sprider glädje må jag säga, dom är så glada och jäkla trevliga jämt!!  Man blir alldeles jätteglad :D

När vi gick ut från solidaritet spöregnade det! Och då menar jag spöregna! Vi tänkte att vi springer till Mc donalds vid norrmalmstorg.. fråga inte varför, vi kände helt enkelt för det bara.
Vi sprang genom hela biblioteksgatan och stannade i varenda sån där.. dörröppning till alla butiker, just för att inte bli allt för blöta. I en av dessa dörröppningar, till en klockaffär (?) satt det en tidning, Dagens Nyheter!  På den skrev vi en liten hälsning och vinkade till kameran på insidan!

Nästa stopp blev i en busskur precis vid Zanzi bar på norrmalmstorg. Där stod vi och försökte komma fram till om vi skulle ta taxi hem eller gå till Mc donalds!
Sen kom en liten kille fram till oss:

- Excuse me? Do you know where the nearest subwaystation is?

Vi förklarade att den hade slutat gått.
Samtalet höll på ett litet tag och det visade sig att han var DJ på det nya stället Village och att han kommer från New York. Han hade spelat på i staterna för både Alicia Keys och på Jay-Zs klubb! Han bad oss ta hans nummer så vi kunde komma å lyssna å dansa till hans musik på fredagen.. VA??  Hur är detta möjligt? Vi står, på en torsdagsnatt kl. 02 45 på norrmalmstorg och träffar en DJ från NY. Ja herregud!  Vi önskade honom lycka till att komma hem ordentligt iaf och sa att vi skulle höras imorgon! DJ Baby-J!

Vi gick till Mc donalds. Mat!
Vi satte oss på de höga stolarna mot själva norrmalmstorg. Mille Yousefali hade också  varit på donken.. han gick förbi utanför oss och gestikulerade och frågade om vi skulle mot täby, så vi kunde samåka! ja varför inte? Vi packade ihop vår mat och gick ut å mötte honom! Tog en sorts taxi hem och hade en mycket underhållande resa på väg hem!  Taxichauffören kunde inte svenska och förstod inte heller.. Mille drev som bara den med honom! HAHA.. det var väldigt roligt faktiskt!  Sen vart vi avsläppta i Mörby C och chauffören fick kidnappa mille vidare till täby.

GRYM kväll med en hel del flyt skulle jag vilja säga om denna kväll!


Makten att avsluta någons mobilsamtal?!

Vad är detta?? 
Jag har alltid varit emot det där om att man INTE får prata i mobíl på allmännaplatser. Varför skulle man inte få det? Det är som sagt en allmänplats och självklart ska man visa respekt för människor i sin närhet, men fortfarande. Det låter ju bara fånigt att föbjuda mobilsamtal, det är ju snarare roligt å lyssna till dem. Om vi nu ska rabbla upp allt som kan störa en på tunnelbanan/bussen så kan listan bli lång, allt från tugga tuggummi (därav smaskandet) till skrikande barn. Folket som störs får helt enkelt, precis som tele2 och 3 säger, fylla dagen med musik istället. Köp en ipod/mp3/cd-spelare eller free-style!? 

Och sedan detta, en mobil-störare??? Någon som sitter i närheten för att störa, eller rent utav FÖRstöra en när man pratar? Det skulle spåra ur totalt. 10 m räckvidd hade den tydligen, tänk om Mr har-endast-möten-genom-mobilen skulle sitta mittemot. Då skulle inte Mr har-endast-möten-genom-mobilen inte bli så glad, och då måste vi hitta på någon lösning till det problemet också. 

Detta är iaf ytterst orimligt. Eller vad tycker ni?

http://www.aftonbladet.se/pryl/article1167093.ab

image111

Låtar som jag verkligen har fastnat för på senaste tiden


- MAGNUS UGGLA - PÄRLOR ÅT SVIN

http://www.text.nu/musik-video-lyrics/magnus-uggla-parlor-at-svin.html

[Jag tycker den här texten passar så bra för en människa just nu. "Du är för fin för att kasta pärlor åt svin" DU är alltså jag, michaela. Kanske lite självisk men, om jag tänker efter.. så fan heller!]


- TIMBALAND feat. ONE REPUBLIC - APOLOGIZE

http://www.text.nu/musik-video-lyrics/timbaland-apologize.html

- DJ ANTOINE - THIS TIME

http://www.youtube.com/watch?v=2WGPRanXCuU

och även:

- AXWELL, INGROSSO & SALEM AL FAKIR - IT'S TRUE
- CRAIG DAVID - HOT STUFF / WORLD HOLD ON

Lördag / Söndag - Nouuu!

Jag kom hem kl. kvart över fem imorse. Vaknade halv två och satte genast på Scrubs och åt frukost och där har jag suttit tills nu :S Det kan man kalla SLAPP dag..

Gårdagen var riktigt kul. Jenny och jag gick först för att ta en fika å prata genom lite saker... Då fick vi ett sms av Karin. HON HAR BRUTIT FOTEN! Stackars vän. Hur lyckas männskan?
Så nu går hon omkring i london på kryckor. Gulle! :(

På klubben var det mycket folk, till och med garderoben blev full. Och efter ett tag jag å Jenny också. Men inte stupfulla, gud nej, det blir inte vi.. utan sådär lagom så vi bara hade fruktansvärt kul!

Runt 01.15 - 01.30 kom Mathias Nordgren med sällskap och bjöd på några drinkar, då vart det ännu roligare :D Någon timme senare skulle vi med till White room men självklart glömde jag alla mina kort hemma i plånboken så jag hade inte legget med mig. Vi gick då istället till mc donalds för att äta även fast ingen var sugen.  Mathias hade fått för sig att snacka engelska hela tiden, han hade en särskild engelsk accent  - Nouuu! jiees! - Han drev vettet ur folk, det var rätt kul! 


Fick just ett samtal från mamma å pappa som är vilse i London. Nu är det deras tur.. mohaha..

Nej, jag ska väl fortsätta att titta lite på scrubs, käka en yoghurt, lite degistive och smula i sängen!
Ikväll ska jag väl sitta här å titta på Van Veetaren eller vad den heter, den verkar rätt bra:)


Halloweeeeeen

Ja, hemma från London är man och en ny välplanerad vecka väntade.


Måndag - frida kusin kom och vi tog det lungt, umgicks och pratade massa, har ju inte träffat henne sen Cocktailen. Hade även möte med klubben. Frida följde med och jenny kom sent ;)

Tisdag - Jobba på trygg hansa. Lugn hemmakväll.

Onsdag - Jobba på trygg hansa. STOR halloween fest på k15. Efter jobbet på trygg hansa som slutade vid 16, mötte jag upp frida. Vi skulle ju vara utklädda. Jenny befann sig i täby på massa leksaksaffärer och försökte hitta något vi kunde ha på oss till kvällen medan jag och frida befann oss på ett smockat buttericks, varmt o mysigt. Där var vi kanske i en timme och hade haft ett flertal telefonkonferanser med jenny. Alla skulle vara utklädda hade vi kommit överens om på mötet men när vi anlände var nog jag och jenny dom som var mest utklädda, iaf av personalen. Jimmy Tran och Thomas Zhou var på samma nivå som oss. Behrouz den fegisen hade LOVAT att komma utklädd.. gjorde han det? NAE! Tråkmåns!

Så här såg iaf jag Jenny och Tran ut!


image107



image108


Torsdag - Personalfest. Vi åt middag på klubben. Riktigt god mat, har aldrig ätit på k 15 förrut. Sen gick vi ner och tog några drinkar och umgicks :) Kvällen ledde vidare till solidaritet. Där spelade Andreas Backwall och David, dvs Darwin&Backwall, dom är GRYMMA! Jag tror att jag har skaffat mig nya idoler. Vi hade sjuuukt kul där. Kommer nog bli fler tordagskvällar på solidarite!!

image109


Fredag - Frida åkte hem :( och hela dagen samt kvällen var lugn. Det var skönt och välbehövligt!